Joshua D`hondt

Семейна фотография

  Представяме Ви един уъркшоп, който ще ни припомни най-съкровените моменти от детството. Тези, които често забравяме и към които се връщаме щом ги открием в старите албуми със снимки на мама и татко. Тези няколко снимки, които карат спомена да оживее. Връщат ни радостта от това да гоним сапунени балончета, от вкуса на домашната торта на баба, дори от специалния мирис на гумените ботуши и щастието да си скачаш в локвите на воля.
  Joshua D`hondt е фотограф от Белгия. Подходът ѝ е документален, насочен към неподправения момент. Като семеен фотограф тя разказва истории със снимките си. Тя е лектор в значими фотографски форуми и е сред най-търсените фотографи, провеждащи индивидуални обучения (one-to-one) за семейна фотография в Европа.
  Специално за нашата конференция се съгласи да направи обучение с група, както и да направи портфолио анализ на всеки един от участниците, което прави и в индивидуалните си обучения.
  Може да разгледате нейния сайт и най-вече категорята „Day in the life“ тук – https://www.joshuadhondt.be/gallery/family-photographer-a-day-in-the-life-of-louiza-leonne-brugge/
  Няколко думи от самата нея в сайта на конфернцията – https://conference.photoschool.bg/speakers/joshua-dhondt/

  Описание на уъркшопа:
  Как да уловим силните моменти, по-добър анализ на пространството за снимане и светлината.
  Да създадем “необикновени” снимки на “обикновени” места.
  Ще изследваме практическите проблеми, също така и ще си задаваме и по-дълбоки въпроси. Какво търсим в нашата работа и как да стигнем дотам. (теория + снимки със семейство на терен)

  Съдържание на уъркшопа:
  Въведение в Светлината, Композицията и Момента
  Анализиране на Пространството и Светлината
  Компоцизия
  Моменти: Бъди готов преди момента
  Човешкият фактор

  Преглед и анализ на фотографии на всеки от участниците
  (препоръчително е всеки участник да направи предварителна селекция на кадрите за преглед)

  Фотосесия на реално семейство с коментари от Джошуа в апартамент за практика

  Цена