Franck Boutonnet

Сватбена фотография

  Franck Boutonnet е професионален сватбен фотограф от Франция , за себе си той казва “Сватбен фотограф? По-скоро документален фотограф в света на сватбите… Моят фотографски подход има за цел да разкаже една история, вашата история или по-скоро историята на този конкретен ден, който е вашата сватба.”
  За последните 8 години неговите сватбени фотографии са наградени 345 пъти от повечето най-важни професионални организации в бранша: Fearless, International Society of Professional Wedding Photographers (ISPWP), Wedding Photojournalist Association (WPJA), Wedding Photography Select (WPS), Junebug and Signature Weddings. Което го нарежда в Топ10 в света на най-добрите сватбени фотографи.
  Фотографията на Франк не е посветена само на сватбите, той работи и по фоторепортажи, като погребението на Нелсън Мандела, Папа Йоан Павел и дългогодишните документални проекти –
  Ето за какво ще говори Франк на конференцията:
  Темата на моята лекция ще е – “Документалният подход в сватбената фотография: естетика, разказване.”
  Моята презентация ще бъде посветена на изследването на начина ми на снимане на документални сватбени снимки и ще покажа, че снимането на сватби може да ви доведе до създаването на силни уникални изображения, които надхвърлят стандартните снимки. Но за да направите това, първо трябва да сте наясно със себе си и собствените си цели като професионален фотограф.
  Ще споделя личния преобразяващ се опит и ще се опитам да се свържа с вашия. В един момент, да бъдеш фотограф не е само въпрос на технически умения, а по-скоро въпрос на самооткриване и
  лична визия. Какво е твоето ?
  Уъркшоп с Francк Boutonnet на 27 април – понеделник -цял ден.
  Сватбена фотография: документален подход:
  Ще обясня как да открием необикновеното в обикновеното, като покажа моя творчески процес. Перфектният ден на сватбата не съществува и въпреки това някои фотографи успяват да създадат страхотни изображения. Аз ще убедея участниците, че е възможно да останеш креативен и на най-неудачните места и дори с най-лошите двойки.
  Също така ще споделя как да получите достъп до повече свобода в своя творчески процес.
  Тази презентация ще създаде връзка с хората, които не смеят да поставят своите лични истории в тяхната фотография, дори ако тя може да има някои тъмни страни. Всички преминаваме през борби и страдания в нашия живот и ние трябва да ги превърнем в сила, и да ги използваме в нашата фотография.
  Ключовите моменти на презентацията ще бъдат:
  Моята лична история.
  Представяне на работата ми (документални и сватбени).
  Сватбена документална фотография – моята визия: Ключови понятия.
  Маркетинг / Затваряне на сделката / Сватбени фотоконкурси / Социални медии
  ЦЕЛИ
  – Споделям моята философия и моите съвети, как гледам света наоколо по различен начин и да бъда креативен независимо от заобикалящата среда.
  – Да дам някаква информация за моята маркетингова стратегия: конкурси за сватбени снимки и социални медии.

  Цена